Všecky barvy života

18. 6. 2020, 18:00 - 18. 7. 2020, 17:00 Hradec Králové, Ateliér Dagmar Popové (Klicperova 263) Ostatní, Akce pro veřejnost, Výstava

Srdečně Vás zveme na arteterapeutickou výstavu výtvarnice Elišky Kuthanové s výmluvným názvem Všecky barvy života, která byla zahájena vernisáží ve čtvrtek 18. června v hradeckém Ateliéru Dagmar Popové. Vedle umělecké tvorby mladé malířky Elišky na výstavě uvidíte také třináct obrazů, které pod jejím vedením vytvořily děti na výtvarných workshopech v rámci projektu Young Caritas.

Na výtvarných workshopech s malířkou Eliškou Kuthanovou si děti vyzkoušely netradiční výtvarné techniky a kreativní tvorbu s barvami. Při malování použili kluci a holky i vlastní ruce a nohy. Jedná se o relaxační tvorbu a v tomto případě umí s barvami čarovat každý. Záměrem akce bylo ukázat dětem, že kreslení není jen o štětci a plátně, a také roztříštění konceptu, já neumím malovat.

Přijďte se podívat! Výstava potrvá až do 18. července a bude veřejnosti přístupná od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin.

Kontakt pro bližší informace: Dobrovolnické centrum Diecézní charity Hradec Králové, email: ondrej.medas@hk.caritas.cz, tel. 737 419 253.

Projekt Young Caritas je spolufinancován Evropskou unií. Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/18_071/0013327

Young Caritas