ARCHIV

V archivu najdete všechny aktuality, akce a galerie v časové ose.
Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Mini SOUTĚŽ Adopce na dálku

banner - FB soutěž 6_2017Ke Dni dětí

je na našich facebookových stránkách odstartována mini SOUTĚŽ!

Lajkujte, piště a vyhrajte!

Soutěžit můžete do půlnoci 7. 6. 2017!

Na první 3 výherce čeká drobná odměna.

"Klikni a pomáhej"

Diecézní-katolická-charita-Hradec-Králové.pngDěkujeme všem, kteří se již zapojili do nakupování prostřednictvím portálu Givt.cz a přispěli tak na činnost Diecézní katolické charity Hradec Králové.

Více o tom jak nás podpořit nakupováním prostřednictvím portálu Givt.cz se dozvíte na našich stránkách.

Tři králové na Rychnovsku- fotogalerie

Tříkrálová sbírka 2017

DomašínštíJeštětičtí

Prohlédněte si  fotografie statečných králů, které letos od koledování neodradily ani teploty velmi hluboko pod nulou.

Provozní doba Integračního centra o svátcích

• Ve středu 21. 12. 2016 a v pondělí 2. 1. 2017 bude mít Integrační centrum pro cizince zavřeno.
  • Ve středu 28. 12. 2016 bude otevřeno, ale nebude poskytováno poradenství.
Přejeme Vám radostné Vánoce a vše dobré v novém roce!

Givt SOUTĚŽ o 20 000 Kč pro oblíbenou neziskovku

Máme tady novou soutěž z GIVT.cz, tentokrát o 20.000 Kč. PROSÍME HLASUJTE a podpořte činnost naši organizace Diecézní katolické charity Hradec Králové. DĚKUJEME!

Hlasuje se do zítřejší půlnoci (3.11.2016) na https://www.facebook.com/givtcz/posts/1645574132402108.

Po přechodu na odkaz stačí napsat do komentáře název naši organizace: DIECÉZNÍ KATOLICKÁ CHARITA HRADEC KRÁLOVÉ. Více také zde.

SOUTĚŽ givt - 5000 Kč pro neziskovky

Po otevření příspěvku můžete hlasovat pro naši organizaci Diecézní katolickou charitu Hradec Králové.

Hlasovat můžete do neděle 9. 10. 2016 do půlnoci.

Děkujeme za vaše hlasy!

Soutěž GIVT.cz

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na pozici SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK / PRACOVNICE

Diecézní katolická charita Hradec Králové vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na obsazení místa SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK / PRACOVNICE v Integračním centru pro cizince - úvazek 1,0, nástup od září 2016. Uchazeči se mohou hlásit do výběrového řízení do 31. 8. 2016.

Více informací naleznete zde.

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na pozici SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK - METODIK

Diecézní katolická charita Hradec Králové vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na obsazení místa SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK - METODIK. Jde o pracovní pozici v rámci projektu financovaného z OP Zaměstnanost, úvazek 1,0 s nástupem od 1. 11. 2016. Uchazeči se mohou hlásit do výběrového řízení do 31. 8. 2016.

Více informací naleznete zde.

Přípravný kurz na zkoušku k občanství pro cizince

V květnu pořádáme kurz ke zkoušce k občanství pro cizince. Připravíme vás na testy z češtiny a ze znalostí o ČR. Kurz je zdarma a koná se v Integračním centru Diecézní charity Hradec Králové (Šafaříkova 666/9, YMCA - 3. patro) v pátek 6. 5. od 17:30 do 19:30 hod., v sobotu 7. 5. od 9:30 do 12:00 hod., v pátek 13. 5. od 17:30 do 19:30 hod. a v sobotu 14. 5. od 9:30 do 12:00 hod. Na kurzu si můžete také ověřit úroveň znalosti jazyka a schopnost vykonat zkoušku. Těšíme se na Vás! Informace na e-mailu: kurzy.cestina@hk.caritas.cz nebo na tel. 731 402 284.

Nově kurzy češtiny pro cizince v Josefově

Integrační centrum pro cizince Diecézní charity Hradec Králové pořádá nově kurzy češtiny pro cizince také v Jaroměři - Josefově s lektorkou PhDr. Jarmilou Boreckou. Kurzy se konají vždy v neděli od 17:00 do 18:30 hodin v Duškově ulici 79 a jsou zdarma.

Diecézní katolická charita Hradec Králové - netfirmy.czCharita, charitativní organizace - netfirmy.cz