Z domova

Letošní Sbírka potravin vynesla 440 tun zboží pro potřebné
24. listopadu 2020 Charita Česká republika

Letošní Sbírka potravin vynesla 440 tun zboží pro potřebné

Zakoupením trvanlivých potravin anebo drogistického zboží je možné přispět lidem a rodinám v nouzi. Celostátní akce Sbírka potravin proběhla ve vybraných prodejnách obchodních řetězců a pokračuje v online obchodech do 1. prosince.

Ultrazvuk v Domácím hospici Andělů strážných
23. listopadu 2020 Oblastní charita Pardubice

Ultrazvuk v Domácím hospici Andělů strážných

Podzimní Sbírka potravin proběhne ve všech regionech
20. listopadu 2020 Charita Česká republika

Podzimní Sbírka potravin proběhne ve všech regionech

Zakoupením trvanlivých potravin anebo drogistického zboží je možné přispět lidem a rodinám v nouzi. Celostátní akce Sbírka potravin se koná ve vybraných prodejnách obchodních řetězců v sobotu 21. listopadu od 8 do 18 hodin. Pomoci je možné také jako dobrovolník anebo z pohodlí svého domova. Kvůli zrušenému jarnímu kolu Sbírky potravin se zásoby ve skladech potravinových bank dostaly na kritické minimum, ale počet lidí, kteří její pomoc potřebují, naopak stoupl.

Pracovníci hradecké charity v první linii
20. listopadu 2020 Oblastní charita Hradec Králové

Pracovníci hradecké charity v první linii

Respekt k onemocnění koronavirem se odráží i ve fungování služeb Oblastní charity Hradec Králové. Byla přijata opatření, jež pomáhají udržovat plynulý a bezpečný provoz ve všech zdravotních a sociálních službách.  Přímý kontakt s klienty v rámci odborného poradenství dočasně nahradily telefonní, e-mailové a online konzultace. Terénní a pobytové služby fungují ve standardním kontaktním režimu.

Vánoční výzva pro dobrovolníky
19. listopadu 2020 Z domova

Vánoční výzva pro dobrovolníky

Vyrobte i vy přání k Vánocům pro klienty charitních služeb, které je potěší. Je jedno kolik přání vytvoříte, budeme vděčni za každou pomoc. Akci pořádá naše Dobrovolnické centrum a potrvá do pátku 4. prosince 2020. Děkujeme Vám!