Z domova

25. června 2019 Z domova

S hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřel náš dlouholetý kolega

Drazí,
přijali jsme smutnou zprávu, že ráno 25. června 2019 cestou do zaměstnání tragicky zahynul náš nepostradatelný kolega a kamarád Pavel Vondřejc. Navždy zůstane v našich vzpomínkách a součástí našeho týmu. Ať odpočívá v pokoji.

12. července 2019 Charita Česká republika

Letní výzva: Yes pro Charitu

Videoklip k výzvě Yes pro Charitu Léto je jako stvořené k hrám a radosti. Zapojte se proto do naší letní zábavné, provoněné a smysluplné výzvy!

Petice za záchranu domácí zdravotní péče
9. července 2019 Z domova

Petice za záchranu domácí zdravotní péče

Po nikam nevedoucích jednáních a téměř roční stávkové pohotovosti našich zdravotních sester jsme se rozhodli konat a předkládáme občanům petici za záchranu domácí zdravotní péče. Chceme, aby nemocní a umírající mohli zůstat v pohodlí i se svými rodinami. Aby dál využívali domácí péči placenou ze zdravotního pojištění. Nepřipusťme, aby naši blízcí strávili zbytek života za plentou v přeplněných nemocnicích.

Hledáme posilu do našeho týmu
1. července 2019 Adopce na dálku® Diecézní charita Hradec Králové

Hledáme posilu do našeho týmu

Chtěli byste dělat práci, která má smysl? Jedna z koordinátorek našeho projektu Adopce na dálku brzy odejde na mateřskou dovolenou. Hledáme proto na její místo nového kolegu či novou kolegyni. Možná hledáme právě Vás. Bližší informace najdete zde.

Kamínková benefice 2019 rekordní
28. června 2019 Oblastní charita Hradec Králové

Kamínková benefice 2019 rekordní

Po dvou dnech Kamínkové benefice ve dnech 26. a 27. června se všem poradkyním ve Středisku rané péče Sluníčkorozzářily oči. Výtěžek pro jejich péči se rekordně vyšplhal na 76 421 Kč. Nadace Divoké Husy navíc podpoří tento projekt částkou až do výše 60 000 Kč.