Young Caritas připravuje projektové dny pro děti s dobrovolnými hasiči z Předměřic Zobrazit fotogalerii
6. května 2020 Z domova

Požární ochrana a seznámení s hasičskou technikou bude hlavním tématem projektových dnů pro děti, které připravuje Dobrovolnické centrum Diecézní charity Hradec Králové ve spolupráci s předměřickými dobrovolnými hasiči a jejich starostou Janem Medašem. Hasičské dny proběhnou v rámci vzdělávacího projektu Young Caritas hned po ukončení nouzového stavu letos na jaře a v létě.

Jelikož stěžejními pilíři ve vzdělávání projektu Young Caritas je společenská odpovědnost a prevence obecně, připravujeme na jaro a léto 2020 projektové dny pro děti na téma požární ochrana a seznámení s hasičskou technikou. Součástí programu budou i venkovní aktivity v podobě soutěží. Největším lákadlem pro děti bude také unikátní funkční hasící bugina, kterou si členové Sboru dobrovolných hasičů Předměřice nad Labem sami postavili. Děti se mohou v bugině jak projet, řídit ji, tak i využít vodní mechanismus pro hašení požáru.

Bližší informace: ondrej.medas@hk.caritas.cz, tel. 737 419 253. Foto: archiv SDH Předměřice nad Labem.

Projekt Young Caritas je spolufinancován Evropskou unií. Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/18_071/0013327

Young Caritas